Het vlees van onze eigen blonde 'd aquitaine koeien is te koop op de boerderij. Al het vlees is gevacumeerd, bestickerd en diepgevroren.
Hieronder vind je de tarieven voor losse verkoop aan onze campinggasten en particulieren.
Tarieven vleesverkoop
Biefstuk verpakt per 2 stuks | € 22 per kg |
Kogelbiefstuk verpakt per 2 stuks | € 25 per kg |
Haas lappen | € 40 per kg |
Entrecote c.a. 350 gram | € 27 per kg |
Ribeye c.a. 350 gram | € 27 per kg |
Pycanha per kilo | € 23 per kg |
Bavette stukken van c.a. 300 gram | € 23 per kg |
Diamanthaas stukken van c.a. 400 gram | € 22 per kg |
Chuck Eye lap | € 27 per kg |
Koetsier in lappen | € 27 per kg |
Flat Iron stukken van c.a. 300 gram | € 24 per kg |
Hachee c.a. 500 gram | € 14 per kg |
Pepersteak verpakt per 2 stuks | € 25 per kg |
Stukken Short Ribs | € 15 per kg |
Chuck Roast c.a. 2 kilo | € 15 per kg |
Brisket c.a. 2 kilo | € 15 per kg |
Riblappen portie 400 gram | € 14 per kg |
Wang | € 15 per kg |
Longhaas | € 15 per kg |
Staart kleine porties | € 10 per kg |
Stooflappen portie 400 gram | € 14 per kg |
Flank Steak 500 gram | € 23 per kg |
Rosbief 1,5 kg | € 16 per kg |
Gehakt 100% rund 300 gram | € 4,25 |
Verse worst 300 gram | € 4,25 |
Venburger c.a. 130 gram verpakt per 2 stuks | € 4,25 |
Worstenbrood | € 1,50 per stuk |